Ad Code

Lens Lille Maçı / Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı attı Lille Lens'i farklı ... : Fransa ligue 1'de lens ile lille karşılaştı.

Lens Lille Maçı / Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı attı Lille Lens'i farklı ... : Fransa ligue 1'de lens ile lille karşılaştı.. Ligue 1'de şampiyonluğa koşan lille, lens deplasmanında. Ligue 1'in 7.haftasında lille sahasında lens takımını farklı yendi. Bu sezon ligue 1'de 15 gol ve 5 asistlik performansa ulaşan burak yılmaz, lille tarihine de adını altın harflerle kazıdı. Lens, lille şampiyon olmasın diye sahada her şeyini yapar. Fransa ligue 1'de paris saint germain ile şampiyonluk yarışında olan lille, lens engelini 3 golle aştı.

Kritik mücadele de lens ile lille maçı 7 mayıs cuma günü saat 22:00'de başlayacak. Fransa ligue 1'de lens ile lille karşılaştı. Haftasında lille sahasında lens'i ağırladı. Maçın canlı anlatımını haberimizde bulabilirsiniz. Lens lille maçı için heyecanlı bekleyiş başladı.

Lens Lille maçı özet izle! 3-0 Lig 1 Lens Lille maçı geniş ...
Lens Lille maçı özet izle! 3-0 Lig 1 Lens Lille maçı geniş ... from ovz9m4bd.rocketcdn.com
Flashscore.com.tr lille sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,.) sunar. Zaten lens oyuncularının maç öncesi demeçleri de o şekilde. Lille'de forma giyen yusuf yazıcı, avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu i̇talya birinci futbol ligi'nin (serie a) 24. Kritik mücadele de lens ile lille maçı 7 mayıs cuma günü saat 22:00'de başlayacak. Fransa ligi'nde lider lille temsilcilerimiz burak yılmaz'ın 11, yusuf yazıcı'nın da 79. Psg'nin 1 puan önünde son 3 haftaya lille taraftarları takımı uğurlarken burak yılmaz'a ayrı ilgi gösterdi. Fransa'da haftanın maçı olarak gösterilen zorlu mücadelede 3 milli futbolcumuzun forma giydiği lider lille, deplasmanda ligin köklü ekiplerinden lens. Haftasında lille sahasında lens'i ağırladı.

Fransa ligue 1'de lens ile lille karşılaştı.

Maçın canlı anlatımını haberimizde bulabilirsiniz. Fransa ligi'nde lider lille temsilcilerimiz burak yılmaz'ın 11, yusuf yazıcı'nın da 79. Fransa ligue 1'de lens ile lille karşılaştı. Kritik mücadele de lens ile lille maçı 7 mayıs cuma günü saat 22:00'de başlayacak. Bu sezon ligue 1'de 15 gol ve 5 asistlik performansa ulaşan burak yılmaz, lille tarihine de adını altın harflerle kazıdı. Burak yılmaz ve zeki çelik'in ilk 11'de başladığı yusuf yazıcı'nın ise sonradan girdiği maçta ev sahibi takım adına milli oyuncular. Lens, lille şampiyon olmasın diye sahada her şeyini yapar. Lens lille maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Zaten lens oyuncularının maç öncesi demeçleri de o şekilde. Haftasında lille sahasında lens'i ağırladı. Lille'de forma giyen yusuf yazıcı, avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu i̇talya birinci futbol ligi'nin (serie a) 24. 10 yıl sonra ilk, burak yılmaz. Lille'de ise orta sahanın önemli ismi andre, kart cezasından dolayı görev yapamayacak.

Ligue 1'de şampiyonluğa koşan lille, lens deplasmanında. Fransa'da haftanın maçı olarak gösterilen zorlu mücadelede 3 milli futbolcumuzun forma giydiği lider lille, deplasmanda ligin köklü ekiplerinden lens. Fransa ligue 1'de paris saint germain ile şampiyonluk yarışında olan lille, lens engelini 3 golle aştı. Lille'de ise orta sahanın önemli ismi andre, kart cezasından dolayı görev yapamayacak. Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek olan müsabaka bein sport 3 kanalından canlı yayınlanacak.

3.11 1957 | provided to youtube by believe sas 3/11/1957 ...
3.11 1957 | provided to youtube by believe sas 3/11/1957 ... from huhobecha.info
Lens lille maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Lille'de ise orta sahanın önemli ismi andre, kart cezasından dolayı görev yapamayacak. Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek olan müsabaka bein sport 3 kanalından canlı yayınlanacak. Burak yılmaz ve zeki çelik'in ilk 11'de başladığı yusuf yazıcı'nın ise sonradan girdiği maçta ev sahibi takım adına milli oyuncular. Ligue 1'in 7.haftasında lille sahasında lens takımını farklı yendi. Lens ise 56 puanla 5.sırada yer alıyor. 10 yıl sonra ilk, burak yılmaz. Fransa ligue 1'de lens ile lille karşılaştı.

Lens lille maçı hangi kanaldai şifresiz mi?

Ligue 1'in 7.haftasında lille sahasında lens takımını farklı yendi. Fransa ligi'nde lider lille temsilcilerimiz burak yılmaz'ın 11, yusuf yazıcı'nın da 79. Bu sezon ligue 1'de 15 gol ve 5 asistlik performansa ulaşan burak yılmaz, lille tarihine de adını altın harflerle kazıdı. Lens ise 56 puanla 5.sırada yer alıyor. Burak yılmaz ve zeki çelik'in ilk 11'de başladığı yusuf yazıcı'nın ise sonradan girdiği maçta ev sahibi takım adına milli oyuncular. Fransa ligue 1'de lens ile lille karşılaştı. 10 yıl sonra ilk, burak yılmaz. Lens lille maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Zorlu karşılaşma öncesinde lille 76 puanla ilk sırada bulunuyor. Ligue 1'de şampiyonluğa koşan lille, lens deplasmanında. Zaten lens oyuncularının maç öncesi demeçleri de o şekilde. Kritik mücadele de lens ile lille maçı 7 mayıs cuma günü saat 22:00'de başlayacak. Lens lille maçı hangi kanaldai şifresiz mi?

Lens ise 56 puanla 5.sırada yer alıyor. Lille'de forma giyen yusuf yazıcı, avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu i̇talya birinci futbol ligi'nin (serie a) 24. Lille'de ise orta sahanın önemli ismi andre, kart cezasından dolayı görev yapamayacak. Öyle bir rekabet vardır bu takımlar arasında. Bu sezon ligue 1'de 15 gol ve 5 asistlik performansa ulaşan burak yılmaz, lille tarihine de adını altın harflerle kazıdı.

Burak Yılmaz'ın golleri izle (Video) Lens 0-3 Lille maçı ...
Burak Yılmaz'ın golleri izle (Video) Lens 0-3 Lille maçı ... from cdn.sporx.com
Öyle bir rekabet vardır bu takımlar arasında. Kritik mücadele de lens ile lille maçı 7 mayıs cuma günü saat 22:00'de başlayacak. Dilerim lens kapanmak yerine hücum. Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek olan müsabaka bein sport 3 kanalından canlı yayınlanacak. Lens lille maçı hangi kanaldai şifresiz mi? Lens lille maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Lens, lille şampiyon olmasın diye sahada her şeyini yapar. Flashscore.com.tr lille sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,.) sunar.

Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek olan müsabaka bein sport 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Zaten lens oyuncularının maç öncesi demeçleri de o şekilde. Haftasında lille sahasında lens'i ağırladı. Lille'de forma giyen yusuf yazıcı, avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu i̇talya birinci futbol ligi'nin (serie a) 24. Maçın canlı anlatımını haberimizde bulabilirsiniz. Lens ise 56 puanla 5.sırada yer alıyor. Burak yılmaz ve zeki çelik'in ilk 11'de başladığı yusuf yazıcı'nın ise sonradan girdiği maçta ev sahibi takım adına milli oyuncular. 10 yıl sonra ilk, burak yılmaz. Fransa'da haftanın maçı olarak gösterilen zorlu mücadelede 3 milli futbolcumuzun forma giydiği lider lille, deplasmanda ligin köklü ekiplerinden lens. Flashscore.com.tr lille sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,.) sunar. Fransa ligue 1 maç özetleri. Psg'nin 1 puan önünde son 3 haftaya lille taraftarları takımı uğurlarken burak yılmaz'a ayrı ilgi gösterdi. Ligue 1'de şampiyonluğa koşan lille, lens deplasmanında. Kritik mücadele de lens ile lille maçı 7 mayıs cuma günü saat 22:00'de başlayacak.

Post a Comment

0 Comments